spletne
strani

Kako poiščete kontaktne podatke, kadar nekoga potrebujete? Verjetno imate številke ljudi, ki jih "že poznate" v imeniku svojega mobilnega telefona, za vse ostale pa najprej poskusite tako, da v iskalnik Google vnesete ime podjetja ali ime in priimek osebe. Če ima iskani dobro spletno stran, z nekaj kliki pridete do potrebnih informacij, če je nima, pa morda raje poiščete koga drugega.

Skoraj vsako resno podjetje zato danes potrebuje prisotnost na spletu. Če ne zaradi drugega vsaj zato, da stranke hitro in enostavno najdejo osnovne kontaktne informacije, kot sta telefonska številka in naslov elektronske pošte. Seveda je še bolje, če spletna stran vsebuje tudi privlačno predstavitev dejavnosti ali proizvodov.

Čeprav je enostavna, je spletna stran lahko učinkovita, pa istočasno tudi prijazna do mobilnih naprav (v skladu s trenutno priljubljeno "mobile first" filozofijo) in brez mesečnih stroškov (tudi stran, ki jo zdajle prebirate, je taka). Poskrbeti morate le za čim boljšo vsebino, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo (tehnični del, oblikovanje in brezplačno gostovanje).

pregled sistema
nastavitve sistema
instalacija programov
odpravljanje napak
svetovanje
izobraževanje
mobilne naprave
spletne strani