mobilne
naprave

Na svojem računalniku najbrž uporabljate nekatere spletne storitve, kot je elektronska pošta ali hramba dokumentov v "oblaku" (kot je npr. Dropbox) in računalniški strokovnjaki so najbrž dobro poskrbeli za varnost vašega računalnika in s tem tudi podatkov, do katerih dostopate na spletu; če ni tako, si čimprej oglejte naši storitvi pregled in nastavitve sistema.

Uporabljate tudi pametni telefon ali tablico? V tem primeru imate verjetno tudi na tej napravi omogočen dostop do istih spletnih storitev. To, da lahko pridete do svojih pomembnih podatkov kadarkoli in kjerkoli, je vsekakor zelo privlačno.

Vendar se je potrebno zavedati, da je potrebno ustrezno poskrbeti tudi za varnost mobilnih naprav. Vsekakor lažje izgubite ali vam ukradejo telefon kot namizni računalnik. In če ta pride brez ustrezne zaščite v nepoštene roke in bodo zlikovci lahko prebrali vso vašo elektronsko pošto, jo začeli pošiljati v vašem imenu, ali s pridobljenimi informacijami začeli na vaš račun nakupovati na internetu, bodo stroški izgubljene naprave vaša še najmanjša skrb.

pregled sistema
nastavitve sistema
instalacija programov
odpravljanje napak
svetovanje
izobraževanje
mobilne naprave
spletne strani