reference

V pisarni imamo 9 računalnikov povezanih v omrežje, nihče pred Mirotom ni znal ponuditi vzdrževanja računalniške opreme in omrežja, kot ga potrebuje naša pisarna. Namesto dosedanjih težav imamo sedaj z g. Maherjem vzorno urejene računalnike in strokovnjaka, ki zna odpraviti težave z računalniki, omrežjem in dostopom do interneta.

Ker sem iz starejše generacije, nisem bil nikoli dovolj usposobljen za klikanje in iskanje napak po računalniku, brez katerega si mojega dela več ne predstavljam. Imel sem vedno probleme, kadar se mi je pojavila kakšna nerešljiva "tehnična" napaka. Pri zadnjih sem se spomnil na nekdanjega sodelavca Mirota Maherja, ki mi je takoj priskočil na pomoč in jih zelo hitro in kvalitetno odpravil. Za naprej sva se dogovorila, da ga le pokličem in se dogovoriva o načinu pristopa k odpravi problemov.
Sebi moram reči, da sem se dobro spomnil, Mirotu pa: Vse priznanje, dober si !

Ker moje računalniške spretnosti niso najboljše, sem potrebovala nekoga, ki bi v nujnih primerih lahko hitro rešil moje probleme, saj brez računalnika ne morem delati.
Miro je vedno na razpolago. Kadar ga potrebujem, res hitro pride in je zelo učinkovit. Vedno si tudi vzame čas, da mi stvari razloži na razumljiv način in se prilagodi mojim željam.

Miro je prvi v moji malo več kot 20 letni zgodovini uporabe računalnikov, ki zna probleme rešiti, namesto da bi iz njih naredil še večje probleme.
Ko smo za vzdrževanje naših računalniških sistemov izbrali njega, jih je uredil, kot še nihče do sedaj.

Nekateri ljudje imajo pred seboj cilj, ki ga z vso zavzetostjo želijo doseči in svojega uspeha ne prepuščajo naključjem. Tak je Miro. Poznam ga že od študentskih let in ni se spremenil vse do danes: strokoven (najbrž tudi to ni naključje, da se piše Maher!), zaupanja vreden in prijeten sodelavec.
Hvaležna sem mu, da skrbi za moje računalnike in tako tudi meni pomaga doseči moj cilj.

Miro je bil moj prvi učitelj računalniških veščin. To je bilo leta 1999, ko sva bila sodelavca v GENERALI Zavarovalnici. Z njegovo pomočjo sem premagal strah začeti uporabljati računalnik in računalniške programe.
Pozneje so se najine poslovne poti razšle in ko sem zvedel, da ima Miro svoje podjetje, sem ga z veseljem priporočil vsem našim poslovnim partnerjem. Stekla so že prva sodelovanja s katerimi so naši partnerji zelo zadovoljni.